Šipkovo olje in mastna aknasta koža gresta skupaj?

Šipkovo olje in mastna aknasta koža gresta skupaj?

Vem! Vse punce, ki se borite z aknami, mastno kožo, mozoljčki… vem, da vas ob omembi olja na vašem obrazu kar strese! Res vas razumem, ampak ŠIPKOVO OLJE IZ EKOLOŠKE PRIDELAVE, vam je lahko v super pomoč, ki je tudi v primerjavi z dragimi kremami zelo ugodno, mene je navdušilo!

Sama imam mastno kožo z suho povrhnico, ki me je že pošteno jezila, ko mi nikakor ni uspelo, da bi mi katera krema ustrezala. Ali je bila premastna, ali pa mi je povrhnico še bolj izsušila :(…

Ok gremo lepo po vrsti, zakaj je šipkovo olje tako dobro za tvojo kožo?

Šipek so v lepotne namene uporabljali že stari Egipčani, Maji in ameriški domorodci. Pridobivali so ga s počasnim kuhanjem šipkovih pečk, danes pa te hladno stiskamo, zato olje ohranja še več blagodejnih učinkovin, ki bi se s segrevanjem uničile in zaradi tega v naši ponudbi najdete samo vrhunsko EKOLOŠKO ŠIPKOVO OLJE najboljše kvalitete!

Ne masti kože, se zelo hitro vpija in ne pusti mastnega filtra:

V nasprotju s težkimi olji, kot je jojobino, ki ga toplo priporočamo pri zreli in suhi koži, ki se že spopada s prvimi gubicami,  se šipkovo olje hitro absorbira v kožo in ne pušča mastnega filtra! Lahko ga uporabljamo kot dodatek losjonom in kremam, saj deluje protivnetno in je polno antioksidantov, ki pomagajo odpravljati kožne poškodbe, lahko pa ga uporabimo tudi samega tako, da ga zvečer pred spanjem nanesemo na vlažno kožo.

Šipek bi lahko bil naravni botox:

S pomlajevalnimi sestavinami (vitamin C in likopen) je šipkovo olje varna rešitev za obnavljanje kožne povrhnjice, sploh tiste ki je zelo izsušena, izboljšuje njeno elastičnost ter jo varuje pred poškodbami sonca in okoljskega onesnaženja, ki vodita v nastajanje gub.

Tudi za občutljivo in aknasto kožo:

Šipkovo olje je zaradi visoke vsebnosti vitamina A in C odlično za nego občutljive, mastne in aknaste kože ter kože z razširjenimi porami.

Vsi ki pa se spopadate z aknami in mastno kožo, pa ne pozabite, zelo pomembno je, da ustrezno skrbite za svojo kožo, da si obraz vsako jutro in vsak večer dobro očistite, da ne uporabljate agresivne kozmetike in da ste pri izbiri previdni.

Popite tudi veliko veliko vode, pojejte veliko zelene zelenjave, in uživajteprobiotike in MSM mineral lepote!

Svoje ŠIPKOVO OLJE IZ EKOLOŠKE PRIDELAVE, lahko naročite tukaj.

Za pomoč in svetovanje, smo vam vedno na voljo na info@zdravobrok.si.

Sara Golob

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.zdravobrok.si, na socialnih omrežjih, elektronskih novicah, in na drugih kanalih so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov. Izdelki se uporabljajo zgolj kot pomoč ob ustreznem zdravljenju.

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Zdravobrok.si
Close