Draga bodoča mamica...

Draga bodoča mamica...

Draga bodoča mamica,

naj ti preko tega zapisa opišem, kateri izdelki bodo v času tvoje nosečnosti in po njej, zate in za tvojega otroka najboljša izbira.

Čas nosečnosti je za otroka in zate zelo pomemben. To kar vnašamo v svoje telo, zdaj ne hrani samo tebe, ampak tudi tvojega otroka, zato previdno izbiraj izdelke, ki jih boš tekom nosečnosti uporabljala.

Čas nosečnosti je čas, ko večina bodočih mamic poseže po raznih vitaminčkih in folni kislini, ki sta tako zate kot tudi za otroka nujno potrebni za zdrav razvoj in dobro počutje. Tukaj ti toplo priporočam uporabo  viridianove ekološke folne kisline , ali pa mešanih vitaminov s folno kislino, ki jih najdeš v Kompleksu za nosečnice.

Poleg tega pa tudi ne pozabi, na svoje črevesje, ki je zdaj še bolj obremenjeno kot je bilo prej. Na naših poličkah najdeš  posebej oblikovan PROBIOTIK ZA NOSEČNICE, DOJENČKE IN DOJEČE MAMICE, ki vsebuje najbolj proučevani sev na svetu, LGG. Tega so ga preučevali in njegovo izjemno delovanje dokazovali v več kot 760 znanstvenih in 260 kliničnih študijah! Ena od študij je preverjala različne probiotike za čas nosečnosti in dojenja in ugotovila, da so le mame, ki so uživale sev Lactobacill rhamnosus GG uspešno kolonizirale dojenčkovo črevesje, zato se ta sev še posebej priporoča za čas nosečnosti in dojenja, saj vemo, da se bo uspešno koloniziral v črevesju dojenčkov.

TUKAJ SEM, KAJ PA ZDAJ?!?

Po porodu je čas, ko mamice velikokrat pozabimo nase, poskrbimo pa za otročke. Mi pa smo tukaj za to, da vas opomnimo, da se bosta dobro počutila oba.

PROBIOTIK ZA NOSEČNICE, DOJENČKE IN DOJEČE MAMICE, je primeren za čas nosečnosti in tudi po porodu. Poskrbel bo, da  se boste vi bolje počutili, da bo odvajanje po porodu normalno teklo naprej, in da se boste lažje spopadali s krčki, ki otroke radi pestijo v prvih tednih življenja (s pomočjo probiotika bodo manj intenzivni), v naši ponudbi imamo dva probiotika, ki sta primerna od rojstva naprej in sicer poleg PROBIOTIKA ZA NOSEČNICE, DOJENČKE IN DOJEČE MAMICE je v naši ponudbi še PROBITOIK ZA OTROKE BACTOFLOR.

Ampak drage mamice, v času po porodu ne pozabite tudi nase. Če boste, vas bo utrujenost hitro opomnila na to ;)! Nadaljujte z dodajanjem KOMPLEKSA ZA NOSEČNICE, v pomoč pa vam je lahko tudi OMEGA OLJE ZA NOSEČNICE IN DOJEČE MAMICE Z DHA VERIGAMI, ki ga lahko dodate v sadne ali zelenjavne smoothije, solatne prelive, omake, juhe ali ga kot začimbo dodajte na zelenjavo, v testenine, riž, krompir … ali pa ga preprosto zaužijte z žličko.

KO DOPOLNIM ENO LETO, OZ., PREDEN VSTOPIM V VRTEC…

Mamice ta čas ponavadi komaj čakamo, da se iz vsakodnevne rutine odpravimo nazaj v službo, otroci pa v varstvo. Prisotno je vznemirjenje, veselje, strah predvsem pa skrb, kako okrepiti otroku imunski sistem, da ne bomo celo jesen/zimo bolani?!

Pri tej starosti, je prehrana otrok velikokrat prej stres kot užitek. Pogajanja kaj bo mali gurman pojedel in kaj ne so stalnica. Obupana mama, ki je tisti dan skuhala že 3. zelenjavno kašico, ki je končala v smeteh, je tudi že na robu moči, zato v tistem trenutku izbere izhod v sili, ki pa po vsej verjetnosti ni tako zdrav, kot je bila kašica ki jo je pred tem pripravila :).

Draga mamica, nikar ne skrbi – mi nismo odvisni od tega, kar pojemo, temveč od tega kaj prebavimo in kaj absorbiramo! Če naše črevesje zaužite hrane ne bo absorbiralo, je vse zaman – tudi vsa zdrava hrana, ki jo pojemo, bo šla le skozi nas.

Tukaj so nam lahko v veliko pomoč OTROŠKI PROBIOTIKI Z VITAMINOM C ali PROBIOTIK BACTOFLOR ZA OTROKE in dodajanjeVITAMINA D ZA OTROKE , ki boste okrepila imunski sistem vašega otroka, probiotik bo okrepil črevesno floro in izboljšali absorbcijo ter uravnaval ph črevesja, zato se bo lahko tudi vsa zdrava hrana, ki jo bo zaužil, bolje absorbirala in bo imel od nje več koristi ;)!

Ne čakajte na prve viroze in prehlade, ampak začnite s krepitvijo imunskega sistema že zdaj!

Sara Golob

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.zdravobrok.si, na socialnih omrežjih, elektronskih novicah, in na drugih kanalih so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov. Izdelki se uporabljajo zgolj kot pomoč ob ustreznem zdravljenju.

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Zdravobrok.si
Close