Cavalier Temna čokolada 85% za peko v kapljicah, brez sladkorja 300g

7.99

Cavalier Gourmet Melts so čokoladne kapljice idealne za peko in pripravo vrhunskih slaščic tudi doma. Izdelane so iz prave belgijske temne čokolade, sladkane s stevio, ki je primerna tudi za diabetike. Čokolada kljub vsej sladkosti vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah oziroma nima dodanega sladkorja. Obogatite vaše slaščice s prvovrstno čokolado.

Uporaba temne čokolade za peko v kapljicah

Gourmet čokoladne kapljice uporabljate kjerkoli in kadarkoli želite svojo jed oplemeniti s temno čokoladno. Priročna je za uporabo v kosmičih, v jogurtu, pecivih, čokoladnih piškotih in kjerkoli kjer bi sicer rabili drobiti čokolad. Gourment kapljice lahko jeste tudi same in si tako na zdrav način potešite željo po čokoladi ali pa kot zdravo alternativo klasični čokoladi za peko. Je v priročni obliki kapljic, ki se pri uporabi v peki zlahka topijo in spreminjajo v tekočo kremno čokolado.

Sestavine: Kakav, dietne vlaknine (dekstrin, prebiotik inulin, oligofruktoza) , naravna sladila (eritritol, steviol glikozid (stevia), kakavovo maslo, emulgator:sojin lecitin, naravna aroma vanilije.  Delež kakava: minimalno 80%.

Hranilna vrednost na 100 g:  Energijska vrednost 432 kcal (1808kJ), beljakovine 5.3g, ogljikovi hidrati 18.7g – polioli 8.7g, – (naravni)sladkorji 3.2g, maščoba 34.8g – nasičene 21.9g, sol 0.02 g, prehranske  vlaknine 34,8 g.

Neto količina:  300 g
Poreklo: Belgija

Proizvedeno v tovarni kjer predelujejo mlečne beljakovine, žito in oreščke.

Na zalogi

StumbleUponEmail
DO NEDELJE NEDELJE 27.2.2019, LAHKO NA VSE FRUŠTEKE KORISTIŠ 15%POPUST S KODO FRUŠTEK!
+