SCS1105_SNACK_CLASSIC_PRALINE_MILK_RGB

Cavalier snack Praline milk (čok.z lešnik kremo), 20g

0,99 €

Cavalier Praline snack je kot majhna in okusna čokoladica (samo 100kcal) zelo primerna za  hitro in zdravo sladkanje, bodisi odraslih ali otrok.

StumbleUponEmail
Kategorija:

Opis izdelka

Si želite zdrav in dobr’ čokoladni snack? Potem je pravi izbor Cavalier snack Milk praline- tj. je prava  belgijska mlečna čokolada z lešnikovo kremo. Snack Milk praline, kljub gurmanskemu okusu ne vsebuje dodanega sladkorja (vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah). Idealen prigrizek, če vas zgrabi lakota po sladkem. Sedaj si lahko privoščite čokoladni prigrizek na veliko bolj zdrav način.
Snack Milk praline je kot majhna in okusna čokoladica (samo 100kcal) zelo primerna za  hitro in zdravo “zadovoljitev”, bodisi odraslih ali bodisi otroških želja po sladkem.

Deklaracija: Snack stevia čokolada z lešnikovo kremo (28%) s sladili. Brez dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
Sestavine:Kakavovo maslo,mleko  v prahu,prehranske vlaknine (dekstrin,inulin,oligofruktoza), kakav, sirotka v prahu (mleko), naravna sladila (eritritol,steviol glikozidi (stevija)), lešniki 5,7%, pšenična moka, maltitol, rasttinska maščoba prahu, hidrogenirana kokosova maščoba,emulgator:sojin lecitin,kakav,naravne arome, jajčni rumenjak v prahu, mlečna krema, sol, kislo testo:soda bikarbona,sol.Kakav 36%min.
Proizvedeno v obratu s predelavo oreščkov in žita.
Povprečna hranilna vrednost na 100g:energijska vrednost: 2085kJ/500kcal
maščobe 37,7g -od tega nasičene maščobe 22,9
ogljikovi hidrati 34,7g -od tega sladkorji 18g
polioli 10,7g,prehranske vlaknine 15g
beljakovine 8g
sol 0,5g.

Neto teža 20g.
Proizvajalec: Cavalier, Belgija