SCS1111_SNACK_FRUITY_ORANGE_DARK_RGB

Cavalier snack Orange dark (temna čok.s pomarančo), 20g

0,99 €

Snack Dark Orange je kot majhna in okusna čokoladica (samo 100kcal) zelo primerna za  hitro in zdravo sladkanje, bodisi odraslih ali otrok.

StumbleUponEmail
Kategorija:

Opis izdelka

Si želite zdrav in hitr’ čokoladni snack? Potem je pravi izbor Cavalier snack Dark orange – tj. je prava  belgijska temna čokolada s plemenito temno čokolado in nadevom iz prahu zmrznjene pomaranče, ki čokoladi dajejo svojevrstno svežino in pestrost zanimivih okusov. Snack Dark orange, kljub gurmanskemu okusu ne vsebuje dodanega sladkorja (vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah).
Zaradi visoke vsebnosti prehranskih vlaknin je čokolada zelo nasitna in zato idealna, če vas zgrabi lakota po sladkem. Sedaj si lahko privoščite čokoladni prigrizek na veliko bolj zdrav način.
Snack Dark Orange je kot majhna in okusna čokoladica (samo 100kcal) zelo primerna za  hitro in zdravo “zadovoljitev”, bodisi odraslih ali bodisi otroških želja po sladkem. .

Deklaracija: Belgijska snack stevia temna čokolada s piškotkom in pomaranča nadevom( 28%) s sladili. Brez dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje. FAIRTRADE. Sestavine:Kakavovo maslo, prehranske vlaknine (dekstrin, inulin,oligofruktoza), kakav, naravna sladila(eritritol,steviol glikozid-stevia), lešniki, pšenična moka, sladilo maltiltol, mleko v prahu, rastlinska maščoba, hidrogenirana kokosova maščoba, sirotka v prahu (mleko), kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin,naravne arome, liofilizirana pomaranča (0,1%), jajčni rumenjak v prahu, mlečna krema, sol, kislo testo:soda bikarbona. Kakav min.55%. Proizvedeno v obratu s predelavo oreščkov.Povprečna hranilna vrednost na 100g:energijska vrednost 1916kJ/459kcal,maščobe 36g -od tega nasičene maščobe 22,1g, ogljikovi hidrati 23,2 -od tega sladkorji 4,9g, polioli 10,1g prehranske vlaknine 27,6g,beljakovine 6g,sol 0,1.

Neto 20g.

Proizvaja: Cavalier NV,Belgija.