brusnice

Brusnice iz ekološke pridelave 100g

3,65 €

Brusnice so super hrana z visoko vsebnostjo antioksidantov. Antioksidanti pripomorejo k zmanjšanju količine prostih radikalov v telesu. Raziskave so ugotovile, da brusnice pomagajo pri preprečevanju okužbe sečil.  Odličen prigrizek za otroke in odrasle.

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

StumbleUponEmail

Opis izdelka

Brusnice so super hrana z visoko vsebnostjo antioksidantov. Antioksidanti pripomorejo k zmanjšanju količine prostih radikalov v telesu. Raziskave so ugotovile, da brusnice pomagajo pri preprečevanju okužbe sečil. Pomagajo tudi pri uravnavanju krvnega pritiska, saj vsebujejo obilico natrija in kalija. Brusnice vsebujejo dietne vlaknine, veliko mineralov, kot so kalcij, mangan, fosfor, kalij, natrij in jod ter vitamin C, A in K.

Lastnosti:
* Lajšajo stres in depresijo.
* Pomagajo pri gripi in prehladu, saj delujejo kot naravni antibiotik.
* Pomagajo pri težavah z ledvicami in mehurjem.
* Krepijo imunski sistem.
* Urejajo prebavo.

Uporaba brusnic iz ekološke pridelave

Lahko jih potresete po hrani ali pa jih uživate z drugo hrano na primer žiti, musliji, jogurti, sadnimi napitki in sokovi. Uporabljate jih lahko tudi za peciva. Okusne so tudi kot samostojen obrok.

Sestavine: 100 % brusnice iz ekološke pridelave
Hranilne vrednosti na 100 g: energija 328 kcal, beljakovine 0.6 g, ogljikovi hidrati 74 g, maščobe 1 g.

Neto količina: 100 g
Poreklo: ZDA

Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

Brez glutena Brez laktoze Ekološko pridelano Vegansko

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).