O nas

www.zdravobrok.si,

Karmen Kosec s.p., Maistrova 1, 2360 Radlje ob Dravi
davčna št: SI 16721004
Telefon: 070 834 737 (Sara)
Email: info@zdravobrok.si

Osebni prevzem po predhodnem dogovoru na naslovu podjetja.

Smo mlado podjetje, ki je velik ljubitelj zdrave prehrane, zato boste v naši ponudbi našli le zdrave izdelke, ki smo jih  tudi sami že preizkusili, zato vam bomo z veseljem o njih tudi svetovali. Trudimo se, da je večina naših izdelkov ekološke pridelave, slovenskega porekla in primerna tudi za alergike.

V kolikor v naši ponudbi pogrešate kakšen zdrav izdelek, ali bi želeli da je dobavljiv tudi v drugi količini vas vabimo, da nam svoje želje zaupate, mi pa se bomo potrudili, da izdelek čimprej dodamo v našo ponudbo.

 

Hvala da ste z nami!

 

Zdrav obrok!

Pogoji za nakupe preko spleta na www.zdravobrok.si

SPLOŠNI POGOJI
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.
Zdrav obrokin kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Kuponi za popuste se ne seštevajo!

V primeru zlorabe sistema, nismo dolžni realizirat naročila in ga lahko storniramo.

KOMERCIALNI POGOJI
Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Možni načini dostave so:
– redna pošiljka (enotna tarifa 4,50 EUR) ENOTNA TARIFA JE 3,50
– brezplačna pošiljka preko Pošte Slovenije ob nakupu nad 100 EUR  (brezplačno) BREZPLAČNA POŠILJKA PREKO DOSTAVNE SLUŽBE OB NAKUPIH NAD 25 EUR

Možni načini plačila so:
– nakazilo na TR (brezplačno) SI56 1010 0004 6311 772
– osebno ob prevzemu (brezplačno)
– odkupnina (enotni strošek 2 EUR)
Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo, kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov .

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

ZAVRNITEV NAROČILA
Zdrav obrok, lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

ODSTOP OD POGODBE/NAKUPA
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslovu www.zdravobrok.si sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe/nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa s sporočilom na info@zdravobrok.si, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Zdrav obrok bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu na njegov bančni račun v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

GARANCIJA
Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa. Garancijo je možno uveljaviti na sedežu podjetja.

PODATKI O STRANEH
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

COOKIES / PIŠKOTKI
Spletna stran polstenje.si za pravilno delovanje uporablja svoje piškotke, za merjenje obiska pa piškotke  __utm*  podjetja Google. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah vašega spletnega brskalnika: